​ Alsidigt maskinværksted

​  Mere end 20 års erfaring

✓  Seriøs og kvalitetsbevidst

Ring i dag på: ​4033 2919

​CNC-bearbejdning i topklasse

Vestervang Maskinværksted er i topklasse, når det gælder CNC-bearbejdning. I Vejle, Horsens og Hedensted servicerer vi vores kunder fra start til slut i processen. 

Vi udfører professionel CNC-bearbejdning til både private, industrivirksomheder og offentlige institutioner. Vores arbejde er altid af bedste kvalitet, og vi afleverer altid til aftalt tid og pris.

Erfaring med CNC-bearbejdning

Indenfor CNC-bearbejdning har vi stor erfaring, og vi råder over en omfattende og meget alsidig maskinpark. Vi kan derfor tilbyde en meget bred spektrum af opgaver. 

Vi er fleksible, vi er åbne over for næsten alle opgaver inden for CNC-bearbejdning, og vi arbejder praktisk taget med enhver materialetype.​

Alsidigt og præcist

CNC står for computer numerical control, og bearbejdning haref er således computerstyret drejning og fræsning, hvilket har mange fordele frem for manuel bearbejdning. 

For det første er præcisionen ekstrem, så der principielt ingen forskel er på emnerne. Dernæst giver CNC-bearbejdning mulighed for hurtig omskiftning til nye emner, hvilket giver os mulighed for at arbejde meget effektivt. Desuden er de geometriske muligheder enormt mange med CNC-bearbejdning, så udformningen af emner udvides.

Kontakt os

Vi har stor erfaring med, og vi tilbyder altid rådgivning. Hvad dine ønsker end er inden for særlige emner i specielle materialer, kan vi med stor sandsynlighed klare opgaven. Kontakt os for information og uforpligtende tilbud på telefon: 75 85 20 23 eller e-mail: info@vestervang.dk.

Kontakt værkstedet i dag

Telefon: 75 85 20 23

E-mail: info@vestervang.dk

​ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet ​5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook og Google

​Firmainformation

Vestervang Maskinværksted A/S

Toftegårdsvej 40

8722 Hedensted

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 75 85 20 23

E-mail: info@vestervang.dk

CVR: 20959886

Datapolitik