​ Alsidigt maskinværksted

​  Mere end 20 års erfaring

✓  Seriøs og kvalitetsbevidst

Ring i dag på: ​4033 2919

​CNC drejning af enhver slags udføres i højeste kvalitet

Hos Vestervang Maskinværksted kan vi påtage os enhver opgave inden for CNC-drejning og CNC-fræsning af runde emner. Vi er et erfarent maskinværksted, som med tiden har udviklet store kompetencer med drejning af enhver art.

Derfor behersker vi også alle former for traditionel drejning samt kombineret manuel fræsning og drejning. Dette gør os i stand til at tage både store og små opgaver. Vi drejer i alle typer jern, samt pom, aluminium og bronze.

Vores maskiner til CNC-drejning

VI har to CNC-drejebænke, som betjenes manuelt til småserier, DMG Mori Alpha 500 og Gildemeister CTX 400, som begge kan tage mindre stykserier. 

Derudover har vi også en manuel fræser, som vi bruger til det, vi ikke kan fræse på vores drejebænk.

Vi overholder alle aftaler

Ærlighed er en vigtig kvalitet for os. Derfor kommer du heller ikke til at opleve, at vi lover guld og grønne skove, og vi ikke kan holde det. Vi sætter altid nogle rimelige deadlines for vores arbejde, så du kan være sikker på, at vi overholder vores aftaler. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med CNC-drejning, stiller vi også glædeligt vores ekspertise til rådighed til dette.

Kontakt os for CNC-drejning i høj kvalitet

Søger du et solidt og erfarent maskinværksted, som kan levere CNC-drejning i højeste kvalitet, så kan du trygt kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 75 85 20 23 for eventuelle spørgsmål. Hvis du bor i eller omkring Vejle, Horsens eller Hedensted, er du også meget velkommen til at besøge os til en snak om din opgave. Du kan også skrive til vores e-mail info@vestervang.dk. ​​

Kontakt værkstedet i dag

Telefon: 75 85 20 23

E-mail: info@vestervang.dk

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet ​5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook og Google

​Firmainformation

Vestervang Maskinværksted A/S

Toftegårdsvej 40

8722 Hedensted

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 75 85 20 23

E-mail: info@vestervang.dk

CVR: 20959886

Datapolitik