​ Alsidigt maskinværksted

​  Mere end 20 års erfaring

✓  Seriøs og kvalitetsbevidst

Ring i dag på: ​4033 2919

CNC-operatør med stor ekspertise

​I området omkring Vejle, Horsens og Hedensted tilbyder Vestervang Maskinværksted A/S  CNC-drejning af topkvalitet. Vi behersker alle former for traditionel drejning samt kombineret CNC-fræsning og CNC-drejning. Vi løser alle opgaver til perfektion og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Har du brug for en topprofessionel CNC-operatør, er vi det rigtige valg.

Service i top

Som CNC-operatør er vores service i top. Vi øser af vores store erfaring inden for drejning, hvor vi altid står klar med vejledning. Er du i tvivl, om du skal have drejet nye komponenter, eller om du skal reparere de eksisterende? Vi giver dig professionel rådgivning, og vi søger altid den bedste løsning for vores kunder. Reel vejledning er udgangspunktet.

Alsidig, effektiv og ansvarlig CNC-operatør

Som CNC-operatør drejer vi i mange forskellige materialer – blandt andet jern, bronze og aluminium. Vores foretrukne produktionsmetoder til mekaniske plastemner er spåntagning af plast i form af CNC-fræsning og CNC-drejning.

Vores spåntagende værksted har stor kapacitet til både store og mindre operationer, og vi udfører også prototyper. Vi arbejder effektivt og ansvarligt, og vi udfører altid et ordentlig stykke arbejde.

Om os

Vestervang Maskinværksted A/S er en virksomhed som sætter kvalitet og leveringstiden højt. Vi laver emner efter tegninger som I sender til os. Vores kundegrundlag spænder bredt i Danmarks erhvervsliv. Virksomheden består af 5 CNC styret drejebænke med stang beabejdning og robot, samt manuel fræser og sav.

Fleksibel CNC-operatør

Har du brug for en CNC-operatør i området omkring Vejle, Horsens og Hedensted, bør du henvende dig til os. Vi er fleksible og søger altid de bedste løsninger i et samarbejde med kunderne.

​Kontakt os på telefon 75 85 20 23 eller e-mail: info@vestervang.dk.

Kontakt værkstedet i dag

Telefon: 75 85 20 23

E-mail: info@vestervang.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud​?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet ​5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook og Google

​Firmainformation

Vestervang Maskinværksted A/S

Toftegårdsvej 40

8722 Hedensted

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 75 85 20 23

E-mail: info@vestervang.dk

CVR: 20959886

Datapolitik